Vacature Keijzerschool

Ben jij ambitieus, positief-kritisch en beschik je over een gezonde dosis humor? 

Dan zoeken wij jou! 

Gezocht:  

  • Functie: Leerkracht groep 5/6 (of in overleg)      
  • FTE: 0,85 (overleg meer of minder) 

Scholengroep Holland biedt openbaar onderwijs op 13 locaties in de gemeenten Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp en Zuidplas. Ieder kind, van 0 tot 13 jaar, is van harte welkom! 

We bieden onderwijs van goede kwaliteit. Voor ons betekent dit dat we uitgaan van het niveau en de behoefte van het individuele kind. Zo wordt recht gedaan aan de mogelijkheden die het in zich heeft en ontstaat er een omgeving waarin alle kinderen kunnen groeien en bloeien. Naast de kinderen wordt er ook geïnvesteerd in iedere medewerker om te groeien in professionaliteit. Ons motto is Ontwikkelen in vertrouwen, vertrouwen in ontwikkelen. 

Onze school

De Keijzerschool is onderdeel van Scholengroep Holland. Wij zijn een openbare school met 6 groepen in Moerkapelle. Sinds januari 2019 hebben wij ons nieuwe schoolgebouw in gebruik waarmee wij samen met een andere school en de bibliotheek de Brede School Moerkapelle vormen. De school staat in een nieuwe wijk waardoor we aan het groeien zijn.  

De Keijzerschool heeft een gezellig en betrokken team waarbij iedereen meetelt en waar we veel samenwerken. Het motto van de school is dan ook: “Op de Keijzerschool leven, werken en leren we samen”. We werken volgens de principes van het coöperatief leren. Leerlingen, ouders en leerkrachten voelen zich gezien op school, onder andere door de kleinschaligheid en het toegankelijke karakter van de school.  

Wat zoeken wij?  

Wij zoeken vanaf 01-01-2020 een enthousiaste en betrokken leerkracht die ons team wil komen versterken. Groep en werktijdfactor kunnen in overleg.  

  • Ben jij een gedreven groepsleerkracht die stevig in de schoenen staat en organisatorisch en didactisch sterk is?  
  • Weet jij een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren?  
  • Ben jij communicatief sterk, flexibel, ruimdenkend en collegiaal? 
  • Heb je zin om mee te denken over onderwijsvernieuwingen en hoe die vorm te geven?  
  • Ben je in het bezit van een afgeronde Pabo-opleiding? 

Wat bieden wij?  

Een leuke baan, behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je bent echt onderdeel van het team, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend ook onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel meer…! 

Arbeidsvoorwaarden

  • Leraar basisonderwijs schaal L10. Werktijdfactor in overleg.  
  • Je aanstelling is in overleg.    

Informatie?  

Voor informatie kun je altijd bellen met Wendy Hellemons 079-5931788 

https://keijzerschool.nl/ of mailen naar directie@keijzerschool.nl.  

Interesse?   

Motivatiebrief met CV graag voor 27 november 2019 mailen naar directie@keijzerschool.nl