Tussenschoolse opvang

Stichting ‘De Tafel Van’

Wij bieden een goede tussenschoolse opvang, waarbij kinderen tijdens de lunchpauze op school overblijven onder toezicht van overblijfkrachten. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen in een ontspannen en gezellige sfeer kunnen eten en spelen. De tussenschoolse opvang wordt goed bezocht door de kinderen van onze school. De kinderen verblijven zo veel mogelijk in hun eigen groep en mogen voor of na het eten buiten spelen. Bij minder weer kunnen ze ook binnenspelen.

Strippenkaart

Indien u slechts incidenteel gebruik wilt maken van de overblijf kunt u een strippenkaart aanschaffen. Dit zijn gezinskaarten geldig tot en met groep 8. De organisatie van de tussenschoolse opvang wordt verzorgd door Stichting ‘De Tafel Van’.  De coördinator is Anouk Hijdra.

Voor vragen en inschrijfformulieren kunt u naar de site Stichting ‘De Tafel Van’.